Search This Blog

Thursday, July 29, 2010

BreakYour Heart by Taio Cruz


Taio Cruz is a British singer songwriter and music producer.

In 2008, after years of writing songs for other artists including Justin Timberlake, Britney Spears, and Pussycat Dolls, he released his debut album Departure. Written, arranged and produced by himself, it achieved initial success in the UK and earned him a MOBO Award nomination. In October 2009, he released his follow up album Rokstarr in the UK. It included his UK and US No. 1 single "Break Your Heart" (his US debut single).

Here you can hear Break Your Heart by Tiao Cruz. Also i give you'll link to download this song for free.



Download this song here


Download

Wednesday, July 28, 2010

Adira AF8 - Ku Ada Kamu

Hah ni sorang lagi pelajar AF yang terbaru. Pelajar Akedemi Fantasia 8 ini diberi kepercayaan sepenuhnya untuk membawa lagu Ku Ada Kamu. Yang ni pun aku sediakan lirik jugak. Korang jugak leh download lagu Adira AF8 Ku Ada Kamu ini dengan klik kat bawah tu ....



Nak download lagu Adira AF8 klik disini
Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini

Monday, July 26, 2010

Nubhan - Oh! Juwita

Lagu nie best giler. Rentak pun simple. Sedapnyer dengar. Kat sini aku sediakan sekali link untuk download mp3 percuma. Free jerk. Korang leh dengar dulu pastu leh la download. Nak Lirik? Aku sediakan jugak. Huhuhu....


Nubhan oh juwita

Lirik Nubhan Oh! Juwita

Duhai Juwita
Sungguh aku tak mengerti
Tak pernah engkau mencuba untuk fahami
Aku yang selalu mencuba untuk menyayangimu di sini

Duhai Juwita
Masihkah hancur hatimu
Setelah patah ditinggalkan kekasihmu
Agar aku yang akan selalu temani mengusap tangismu

Chorus
Akulah lelaki yang bisa mencintamu
Hingga nanti aku akan mati
Akulah lelaki yang bisa menjagamu
Hingga nanti akhir nafasku ini

Duhai Juwita sungguh aku tak mengerti
Tak pernah engkau mencuba untuk fahami
Aku yang selalu mencuba untuk menyayangimu di sini

Tak akan ada lagi
Lelaki yang bisa
Mencintamu seperti ku

Ulang Chorus 2X






Download Nubhan Oh! Juwita click disini

Program Realiti Tv - Imam Muda

Imam Muda

Konsep Imam Muda

Idea program Imam Muda ini tercetus apabila melihat anak muda zaman ini mempunyai potensi untuk memikul tanggungjawab bukan saja sebagai seorang imam yang serba boleh tetapi juga pemimpin yang berwibawa, maka, Astro Oasis mengambil inisiatif mewujudkan program kerohanian Imam Muda dengan mendapat kerjasama daripada Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI). Program ini memberi landasan untuk memartabatkan status imam dan memberi pendedahan kepada masyarakat mengenai tanggungjawab sebenar seorang imam.

Calon-calon Imam Muda ini akan menjalani jadual ketat, peraturan agama, tugas rutin dan pemahaman khusus mengenai tugas-tugas seorang Imam, pemimpin keluarga dan selaku pemimpin masyarakat setempat. Kesemua individu ini bakal diuji setiap minggu dengan latihan praktikal dan bertulis berdasarkan tajuk-tajuk agama serta kemasyarakatan dan kepimpinan. Mereka yang menunjukkan prestasi yang paling bawah akan disingkirkan.

Meskipun hampir kesemua mereka berpotensi menjadi seorang Imam Muda, hanya seorang yang bakal dinobatkan sebagai juara Imam Muda. Ikuti program kerohanian terbaru, Imam Muda hanya di Astro Oasis, saluran 106, Inspirasi Sanubari.


Calon Imam Muda


Next Show / Tayangan Seterusnya :

Kemuncak Imam Muda: Siaran Langsung, 30 Julai 2010, Jumaat, 9.00 malam, Malam penentuan Imam Muda terunggul pertama.

Related Link :

Calon atau Peserta Imam Muda

Tuesday, July 20, 2010

Monday, July 19, 2010

Akim - Inilah Cinta

Aku Update balik lagu akim Inilah cinta ni. Untuk korang semua.. Kali ni aku letak lirik sekali... huhuhu... Nak download percuma lagu Akim Inilah Cinta macam biasalah klik jer kat bawah tu...




Lirik Lagu Akim - Inilah Cinta

Terpegun ku melihat kamu
Bergetar hatiku memandang mu
Dan terus datang mencuba
Adakah khayalku menjadi nyata

Oh resah hati gelisah
Ku takut tak diterima
Rupanya kau juga sama
Seperti aku merasa cinta

Chorus
Mungkin inikah yang dinamakan cinta
Hati gembira rasa bila kau kata cinta
Siang yang suram kini menjadi ceria
Hati yang gelisah akhirnya kini menjadi bahagia

Oh resah hati gelisah
Ku takut tak diterima
Rupanya kau juga sama
Seperti aku yang merasakan cinta

Ulang Chorus

Sungguh susahnya aku mendekati mu
Mengambil kesempatan untuk tunjukkan cintaku
Rasa bahagia bila kau menerimaku
Indah semuanya hilang semua resahku
Kita berdua kini menjalin cinta
Inilah cinta kita
Akhirnya kini menjadi bahagia

Inilah cintaku
Inilah sayangku
Inilah cinta

Nak download lagu Akim Inilah Cinta klik disini
Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails